Jump to content
Sign in to follow this  
clintfish

Dobek EJK Issues

Recommended Posts

clintfish
Thought I'd see if anyone else has had any issues with the EJK. My bike had a SD-13 error, then ran like crap. So bad that it wouldn't idle on its own. So called a mobile mechanic out, he bypassed the EJK, reconnected the O2 sensor and she ran well. So obviously not the MAP sensor as indicated by the SD error. Reconnected the EJK, put in recommended settings, then seemed to run fine for 1 day. Now it won't even start. This is after 3000 KMs of no trouble... Annoying really.
 
SC Project Ceramic Black Exhaust
K&N filter
Snorkel Removed
O2 Unplugged
EJK Fuel Controller
Braided Red Brake Lines
Yoshimura Tail Tidy
TMT Integrated Tailight
LED front signals
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mr.Puss
Obviously you've quadruple checked your connections are correct? I would say its a funky EJK. I also had an issue with mine, such is the way of electronics. The guys at Dobeck were exemplary from start to finish in taking care of the issue.
  • Like 1

Crush your enemies. See them driven before you. Hear the lamentations of their women.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.