Jump to content
Sign in to follow this  
superfishal

Check engine light flash at medium acceleration

Recommended Posts

superfishal
I installed the akrapovic carbon exhaust with the ejk tuner and the CEL comes on under medium acceleration in 4th, 5th, or 6th gear. Nothing sounds or feels off and it doesnt come on under light acceleration or full throttle. Im taking it in for a check up with a tech and getting it dyno tuned once the issue is resolved. I was just wondering if anyone else has had this issue or knows what might be the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mjh937
My first thought is a loose connection. I would double check that everything is snugly connected. Good luck and keep us updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
avanti
Not uncommon after performance mods on ANY vehicle. Talk with the tuner people after TRIPLE checking all your work. Best of luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
specialeddy
Check for leak... very easy if u live in cold area... put a rag over exhaust opening... then look for "exhaust breath" coming from anywhere but exhaust opening. .. not a fool proof method but its a start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.