Jump to content
theycallmepo

Transmission...squeaking?

Recommended Posts

theycallmepo
Doesn't happen all the time and I'm not even sure it IS the tranny, just from where the sound is coming from I figure that's what it is.  If I'm coming to a stop/slow in first, it will occasionally  make a squeaking sound.  Anyone have similar issues?  The bike is new, sub 500 miles.  Figure I'd tell the dealer when I go in for my first service.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
tim0s002
Hmm I occasionally have this issue too. I think it's from the rear brakes maybe not bedded in properly. I could be wrong as I only have about 200 miles. When I got on the brakes hard. It goes away for a bit. After a couple of slow easy stops, the noise started to come back.
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
theycallmepo
Hmm I occasionally have this issue too. I think it's from the rear brakes maybe not bedded in properly. I could be wrong as I only have about 200 miles. When I got on the brakes hard. It goes away for a bit. After a couple of slow easy stops, the noise started to come back.  

I was thinking the same thing too...I never noticed the sound until after I used the rear brake. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.