Jump to content
AlecJP

Sd__19 Unanswered issue

Recommended Posts

AlecJP

Hey guys,

 

So I was wiping down my bike the other day and gave a little WD-40 spray to the side of my bike near the chain guard. And somewhere along the lines of cleaning off that area I shorted something, because I am getting the Sd__19 error code. I have checked the switch. Just fine. Checked all the terminals and they all look fine. So I am not reall sure what left to do. I have tried unplugging the battery to clear the capacitors and still get the error code. I have no had the ECU cleared of the error codes from a dealership, and I’m wondering if that’s the next right approach? Just don’t really have the money right now to be throwing it away, if they clear the error codes and it’s still a terminal somewhere.

image.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yamaoldster

You may have gotten WD in the connector for the kick stand switch. I'd unplug it and clean with contact cleaner.  Good luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AlecJP
1 hour ago, Yamaoldster said:

You may have gotten WD in the connector for the kick stand switch. I'd unplug it and clean with contact cleaner.  Good luck.

It looked like it initially, but the bike still spits the error code out. Will the bike not start, until I get that error code cleared off the ECU?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.